Morgen nog varen door de grachten van Amsterdam?

Sloepverhuur Haarlem en omstreken

Wil je graag een sloep huren in Haarlem en omstreken? Dan ben je bij Luxury Boats Amsterdam op de goede plek. Bij ons huur je gegarandeerd een luxe boot. De sloepen die wij verhuren zijn niet zomaar de eerste de beste boten. Luxe hebben wij hoog in ons vaandel staan. Daarnaast doen wij er graag alles aan dat jullie zoveel mogelijk genieten van Amsterdam. Je komt uit Haarlem, dus waarschijnlijk ken je Amsterdam wel. Het is verrassend hoeveel nieuwe dingen je nog weer ontdekt als je in een boot zit. Je moet kunnen ervaren dat je echt in deze bijzondere hoofdstad bent. Je wilt binnenkort een luxe boot huren? Reserveren kan via onze website. Heb je nog een vraag? Mail of bel ons en we denken graag even met je mee. Bij de meeste boten is het mogelijk om met maximaal 8 mensen tegelijk te varen.
JE BENT ZELF DE KAPITEIN, GEEN VAARBEWIJS NODIG
GEMAKKELIJK ONLINE RESERVEREN
GEEN STANDAARD HUURSLOEP
VANAF €180,- VOOR 3 UUR VAREN

Huur sloep Haarlem en omgeving

Bij onze sloepverhuur Haarlem en omgeving vragen we niet om een vaarbewijs. Deze heb je namelijk niet nodig. Ook mag je helemaal zelf het roer in handen nemen. Er is geen kapitein die met je meevaart. Wist je dat je ook extra arrangementen kunt boeken? Het kan jullie dagje varen nog leuker maken als je halverwege de tocht een keer aanlegt en ergens een hapje gaat eten. Of je kiest voor een wijnarrangement.

Prijzen van sloep huren Haarlem

Wellicht wil je weten wat onze tarieven zijn bij de huur van een sloep in Haarlem en omstreken. Kijk dan zeker even verder op onze site. Daar vind je informatie over de prijzen. Wil je toch nog iets specifieks vragen over de tarieven en is dit antwoord niet te vinden op de website? Neem zeker even contact met ons op.

Lees meer

Uw eigen boot zonder de lasten?

Wij van Luxury Boats Amsterdam bieden de optie om sloepen in te brengen op ons platform, wij nemen zo alle lasten over en kunnen ook de boot verhuren om jouw kosten lager te houden of zelfs winst te maken.

Nieuwsberichten

Hallo wereld.

Welkom bij Luxury Boats Amsterdam, hier plaatsen wij nieuwsberichten omtrent de grachten in Amsterdam

Lees verder