Morgen nog varen door de grachten van Amsterdam?

Sloepverhuur Amsterdam zelf varen

Een sloep huren in Amsterdam en zelf varen is mogelijk als je reserveert bij Luxury Boats Amsterdam. Jij wilt binnenkort een paar uur of een hele dag varen? Kies dan snel de gewenste sloep bij ons uit. Een dag of een dagdeel door onze hoofdstad varen is een fantastische belevenis. Dit geldt voor jong en oud. Kinderen vinden varen over het algemeen erg leuk. Misschien mogen ze, onder begeleiding van jou uiteraard, zelfs wel even zelf varen. Bij ons heb je tenslotte geen kapitein nodig, maar mag je zelf stuurman zijn. Soms denken mensen dat varen met kinderen onveilig is, maar dat valt reuze mee. Zeker wanneer je zoon of dochter een zwemdiploma heeft, is er niets aan de hand. In de andere gevallen is het natuurlijk wel een aanrader om zwemvesten aan te trekken. Ook oudere mensen genieten over het algemeen erg van een paar uur varen door Amsterdam.
JE BENT ZELF DE KAPITEIN, GEEN VAARBEWIJS NODIG
GEMAKKELIJK ONLINE RESERVEREN
GEEN STANDAARD HUURSLOEP
VANAF €180,- VOOR 3 UUR VAREN

Sloepverhuur zelf varen Amsterdam

Bij onze sloepverhuur Amsterdam is zelf varen geen enkel probleem. Ook vragen wij niet van je dat je in het bezit van een vaarbewijs bent. Misschien is er wel een speciale aanleiding waarom je een boot wilt huren. Gaat het om een verjaardag of een jubileum? Of gaan jullie zomaar varen voor de gezelligheid? Een sloep huren is ook een uitstekende optie als je een dagje uit wilt met vrienden. De kans is groot dat jullie dan meteen een wijnarrangement bij ons reserveren. Dat maakt het feestje op het water alleen maar groter, toch? Er zijn ook andere arrangementen te boeken. Wil je liever alleen de sloep huren en kies je niet voor een arrangement, dan is dat ook prima. Je mag zelfs je eigen eten en drinken meenemen. Die keus is helemaal aan jou.

Sloep huren Amsterdam zelf varen

Als je sloepverhuur zelf varen Amsterdam regelt bij Luxury Boats Amsterdam, dan vaar je gegarandeerd in een luxe boot. De sloepen die wij verhuren zijn niet zomaar de eerste de beste boten. Luxe hebben wij hoog in ons vaandel staan. Daarnaast doen wij er graag alles aan om ervoor te zorgen dat jullie zoveel mogelijk genieten van Amsterdam. Je moet kunnen ervaren dat je echt in deze bijzondere hoofdstad bent.

Lees meer

Uw eigen boot zonder de lasten?

Wij van Luxury Boats Amsterdam bieden de optie om sloepen in te brengen op ons platform, wij nemen zo alle lasten over en kunnen ook de boot verhuren om jouw kosten lager te houden of zelfs winst te maken.

Nieuwsberichten

Hallo wereld.

Welkom bij Luxury Boats Amsterdam, hier plaatsen wij nieuwsberichten omtrent de grachten in Amsterdam

Lees verder