Morgen nog varen door de grachten van Amsterdam?

Sloep verhuren Amsterdam

Je wilt zelf een sloep verhuren in Amsterdam? Veel mensen bezoeken onze website omdat ze een boot zoeken voor de verhuur. Het kan natuurlijk ook dat jij hele andere plannen hebt. Ging je om een andere reden naar onze website? Woon je in Amsterdam of omgeving? Het zou maar zo kunnen dat je al tijden droomt van een eigen sloep. Als het mooi weer is, pak je je spullen bij elkaar en voordat je het weet, vaar je door de stad. Het is heerlijk om op die manier te ontspannen. Als jij dit wilt, dan ben je zeker niet de enige. Heel veel mensen dromen van een eigen boot. Zeker als je in de buurt van Amsterdam woont is dit een begrijpelijke droom. Er is tenslotte water in overvloed. Helaas kleven er nogal wat nadelen aan het bezit van een eigen boot. Je hebt allereerst te maken met de aanschaf. Daarna komen ook nog vervelende zaken zoals onderhoud en het betalen van de verzekering om de hoek kijken. Wij hebben voor jou de ultieme oplossing.
JE BENT ZELF DE KAPITEIN, GEEN VAARBEWIJS NODIG
GEMAKKELIJK ONLINE RESERVEREN
GEEN STANDAARD HUURSLOEP
VANAF €180,- VOOR 3 UUR VAREN

Jouw eigen sloep verhuren Amsterdam bij Luxury Boats Amsterdam

Wij zijn er voor je als het gaat om je sloep verhuren Amsterdam. Neem contact met ons op en we helpen je snel verder. Breng jouw boot in op ons platform en wij zorgen voor de verhuur. Het zou maar zo kunnen dat jouw boot een van de favorieten wordt. Reken uit wat dat betekent. Wordt de boot echt vaak verhuurd, dan ga je wellicht nog winst maken. Een ander groot voordeel van je boot verhuren via Luxury Boats Amsterdam is dat je niet zelf opdraait voor het noodzakelijke onderhoud. Daar zijn wij voor. Ons enthousiaste team heeft veel ervaring met boten. Ook de belasting en de verzekering zijn voor onze rekening. Vul het contactformulier in en we leren elkaar binnenkort vast kennen. We ontmoeten je graag.

Zelf sloep verhuren Amsterdam of kiezen voor een huurboot

Je eigen sloep verhuren Amsterdam is een droom van je? Je hikt echter een beetje aan tegen alle rompslomp die dit met zich meebrengt? Werk je samen met ons, dan zul je zien dat dit heel erg meevalt. Natuurlijk kun je ook een andere keus maken. Je koopt geen eigen boot en je gaat hem dus ook niet verhuren. Maar op het moment dat je door de stad wilt varen boek je via onze site een sloep. Ook dan kun je gebruik maken van een boot wanneer je maar wilt. De keus is uiteraard helemaal aan jou. Heb je vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees meer

Uw eigen boot zonder de lasten?

Wij van Luxury Boats Amsterdam bieden de optie om sloepen in te brengen op ons platform, wij nemen zo alle lasten over en kunnen ook de boot verhuren om jouw kosten lager te houden of zelfs winst te maken.

Nieuwsberichten

Eet- en Wijnarrangementen

LBA presenteert met trots een samenwerking met verschillende leveranciers om alle leden een box met verschillende borrelhapjes aan te kunnen bieden.

Lees verder

Onze LBA Visie

In Amsterdam heerst het probleem dat de vraag naar bootjes veel groter is dan het aanbod. De grachten zijn overvol waardoor vergunningen voor verhuur van bootjes zelden tot nooit meer worden afgegeven door de gemeente.

Lees verder

Varen in het Corona tijdperk

De aangescherpte maatregelen van de overheid hebben uiteraard grote invloed op iedereen en vooral de recreatieve en gastronomische sector heeft hier veel onder te lijden.

Lees verder

Hallo wereld.

Welkom bij Luxury Boats Amsterdam, hier plaatsen wij nieuwsberichten omtrent de grachten in Amsterdam

Lees verder