Morgen nog varen door de grachten van Amsterdam?

Privé bootverhuur Amsterdam

Je wilt privé een boot huren in Amsterdam? Kies dan voor Luxury Boats Amsterdam. Bij onze bootverhuur staat luxe hoog in het vaandel. Dit is een van de aspecten van onze onderneming. Weet je wat wij nog meer erg belangrijk vinden? Dat is dat jullie mateloos genieten in Amsterdam. Dat jullie het idee hebben dat je echt in Amsterdam bent. Graag bieden we je een onvergetelijke ervaring.
JE BENT ZELF DE KAPITEIN, GEEN VAARBEWIJS NODIG
GEMAKKELIJK ONLINE RESERVEREN
GEEN STANDAARD HUURSLOEP
VANAF €180,- VOOR 3 UUR VAREN

Voor huur privé boot Amsterdam moet je bij Luxury Boats Amsterdam zijn

De privé bootverhuur Amsterdam bij Luxury Boats Amsterdam houdt in dat je zelf de schipper bent. Dat is vast en zeker ook jouw bedoeling. Geen vreemde kapitein, maar gewoon alleen met je eigen gezelschap aan boord. Wij begrijpen het uitstekend dat je dit wilt. Kies snel een van onze luxe sloepen uit en plan een datum met je gezin, je collega’s of je vrienden. Heb je vragen, stuur ons dan even een e-mail. Op de site vind je ook ons telefoonnummer. Wil je direct een van onze enthousiaste medewerkers spreken? Bel ons dan.

Een privé boot huren Amsterdam

Je kunt de huur van een privé boot in Amsterdam ook combineren met een arrangement. Als je Amsterdam een beetje kent, dan weet je dat er enorm veel restaurants zijn. Wanneer je de boot bij ons huurt, dan kun je meteen een van onze arrangementen reserveren. Op de plek naar keuze leg je aan en daar gebruik je het gereserveerde arrangement. Het kan hierbij gaan om een maaltijd, maar we bieden je ook de mogelijkheid om een wijnarrangement te boeken. Veel plezier gewenst tijdens jullie dagje Amsterdam.

Lees meer

Uw eigen boot zonder de lasten?

Wij van Luxury Boats Amsterdam bieden de optie om sloepen in te brengen op ons platform, wij nemen zo alle lasten over en kunnen ook de boot verhuren om jouw kosten lager te houden of zelfs winst te maken.

Nieuwsberichten

Eet- en Wijnarrangementen

LBA presenteert met trots een samenwerking met verschillende leveranciers om alle leden een box met verschillende borrelhapjes aan te kunnen bieden.

Lees verder

Onze LBA Visie

In Amsterdam heerst het probleem dat de vraag naar bootjes veel groter is dan het aanbod. De grachten zijn overvol waardoor vergunningen voor verhuur van bootjes zelden tot nooit meer worden afgegeven door de gemeente.

Lees verder

Varen in het Corona tijdperk

De aangescherpte maatregelen van de overheid hebben uiteraard grote invloed op iedereen en vooral de recreatieve en gastronomische sector heeft hier veel onder te lijden.

Lees verder

Hallo wereld.

Welkom bij Luxury Boats Amsterdam, hier plaatsen wij nieuwsberichten omtrent de grachten in Amsterdam

Lees verder