Morgen nog varen door de grachten van Amsterdam?

Bootverhuur Hilversum en omgeving

Je wilt een boot huren in Hilversum en omstreken en kiest daarbij voor een luxe sloep? Als je dit regelt bij Luxury Boats Amsterdam, dan gaat dit je een onvergetelijke ervaring opleveren. Varen is altijd leuk. Het geeft je een bijzonder gevoel van vrijheid. Hopelijk schijnt het zonnetje en genieten jullie van een heldere lucht. Dat maakt het dagje uit nog iets prettiger. Varen door Amsterdam is echter nog bijzonderder. Dit weet je vast wel als je uit de buurt van Hilversum komt. Vaar vol bewondering langs prachtige grachtenpanden. Als er kinderen in de boot zitten, vinden ze het misschien wel interessant om de gevels te bekijken. Soms wordt hier op school ook aandacht geschonken en zien ze al snel de verschillen tussen de gevels. Geniet van het comfort dat je vindt bij ons en maak er een onvergetelijke dag van.
JE BENT ZELF DE KAPITEIN, GEEN VAARBEWIJS NODIG
GEMAKKELIJK ONLINE RESERVEREN
GEEN STANDAARD HUURSLOEP
VANAF €180,- VOOR 3 UUR VAREN

Huur boot Hilversum

Onze bootverhuur nabij Hilversum hanteert een vaste opstaplocatie. Op het afgesproken moment verwachten we je daar. Uiteraard vertelt een van onze medewerkers alles wat je moet weten. Neem gerust ook je eigen eten en drinken mee. Of boek een arrangement als dat je wat lijkt. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Als de opstaplocatie niet handig is, neem dan contact met ons op. We overleggen of er een andere plaats mogelijk is waar je kunt starten.

Contact opnemen over boot huren Hilversum

Over de huur van een boot nabij Hilversum vind je de nodige informatie op onze website. Natuurlijk kan het dat je toch nog een belangrijke vraag hebt. Stel deze via de mail en we reageren zo snel mogelijk. Ook mag je ons bellen. Dan spreek je gelijk een van onze enthousiaste medewerkers.

Lees meer

Uw eigen boot zonder de lasten?

Wij van Luxury Boats Amsterdam bieden de optie om sloepen in te brengen op ons platform, wij nemen zo alle lasten over en kunnen ook de boot verhuren om jouw kosten lager te houden of zelfs winst te maken.

Nieuwsberichten

Eet- en Wijnarrangementen

LBA presenteert met trots een samenwerking met verschillende leveranciers om alle leden een box met verschillende borrelhapjes aan te kunnen bieden.

Lees verder

Onze LBA Visie

In Amsterdam heerst het probleem dat de vraag naar bootjes veel groter is dan het aanbod. De grachten zijn overvol waardoor vergunningen voor verhuur van bootjes zelden tot nooit meer worden afgegeven door de gemeente.

Lees verder

Varen in het Corona tijdperk

De aangescherpte maatregelen van de overheid hebben uiteraard grote invloed op iedereen en vooral de recreatieve en gastronomische sector heeft hier veel onder te lijden.

Lees verder

Hallo wereld.

Welkom bij Luxury Boats Amsterdam, hier plaatsen wij nieuwsberichten omtrent de grachten in Amsterdam

Lees verder