Morgen nog varen door de grachten van Amsterdam?

Boot verhuur Amsterdam

Wil je graag een boot huren in Amsterdam? Neem dan contact op met Luxury Boats Amsterdam. Het is fantastisch om een dagje door de hoofdstad te varen. Is het de bedoeling om dit op een speciale dag te doen? Zijn jullie zoveel jaar getrouwd of is er een bijzondere verjaardag te vieren? Natuurlijk hoeft dat helemaal niet. Je kunt ook gewoon zonder reden een boot huren in Amsterdam. Varen is altijd een feestje. Lekker genieten met je vrienden, je gezin, je collega’s of je familie. Onze naam zegt het al, bij ons zit je niet zomaar in een boot, maar luxe is belangrijk.
JE BENT ZELF DE KAPITEIN, GEEN VAARBEWIJS NODIG
GEMAKKELIJK ONLINE RESERVEREN
GEEN STANDAARD HUURSLOEP
VANAF €180,- VOOR 3 UUR VAREN

Huur boot Amsterdam en geniet van luxe

Bij onze bootverhuur in Amsterdam staat luxe hoog in het vaandel. Dit is een aspect van onze onderneming. Weet je wat wij nog meer erg belangrijk vinden? Dat is dat jullie op en top genieten van Amsterdam. Dat je echt het gevoel hebt dat je in Amsterdam bent. Wil je een luxe boot huren, neem dan zeker contact met ons op. We verhuren luxe sloepen in alle soorten en maten. Je bent van harte welkom bij ons bedrijf. Vaar in een van onze prachtige klassieke sloepen en bekijk de mooie grachtenpanden. Blijf opletten, want voordat je het weet, vaar je weer onder een van de pittoreske bruggen van Amsterdam door. Vraag je jezelf af of je wel in onze sloepen mag varen als je geen vaarbewijs hebt? Dat is geen enkel probleem. Ook zonder in het bezit te zijn van een vaarbewijs mag je een van onze sloepen huren.

Zonder vaarbewijs boot huren Amsterdam

Denk niet dat de huur van een boot in Amsterdam alleen mogelijk is als je in het bezit bent van een vaarbewijs. Neem gewoon contact met ons op. Bij ons huur je ook zonder vaarbewijs een prachtige sloep. Misschien wil je met een grotere groep vrienden een boot huren in de hoofdstad. Natuurlijk kan dat. Neem gerust zeven van je fantastische vrienden en vriendinnen mee en geniet van jullie boottocht door Amsterdam. Een groot voordeel van een sloep huren bij ons is dat dit goed betaalbaar is. Nog geen €10,- p.p.p.u en je vaart langs de grachtenpanden van Amsterdam. Maak het dagje uit nog fantastischer en boek een van onze arrangementen. Je kunt kiezen uit een wijn- of eetarrangement. En ook een combinatie is uiteraard altijd mogelijk. Als je hiervoor kiest, dan leg je aan bij een van de vele restaurants en bars die aanwezig zijn in de stad.

Lees meer

Uw eigen boot zonder de lasten?

Wij van Luxury Boats Amsterdam bieden de optie om sloepen in te brengen op ons platform, wij nemen zo alle lasten over en kunnen ook de boot verhuren om jouw kosten lager te houden of zelfs winst te maken.

Nieuwsberichten

Eet- en Wijnarrangementen

LBA presenteert met trots een samenwerking met verschillende leveranciers om alle leden een box met verschillende borrelhapjes aan te kunnen bieden.

Lees verder

Onze LBA Visie

In Amsterdam heerst het probleem dat de vraag naar bootjes veel groter is dan het aanbod. De grachten zijn overvol waardoor vergunningen voor verhuur van bootjes zelden tot nooit meer worden afgegeven door de gemeente.

Lees verder

Varen in het Corona tijdperk

De aangescherpte maatregelen van de overheid hebben uiteraard grote invloed op iedereen en vooral de recreatieve en gastronomische sector heeft hier veel onder te lijden.

Lees verder

Hallo wereld.

Welkom bij Luxury Boats Amsterdam, hier plaatsen wij nieuwsberichten omtrent de grachten in Amsterdam

Lees verder