Morgen nog varen door de grachten van Amsterdam?

Bootjes verhuur Haarlem en omgeving

Wil je binnenkort graag een bootje huren in Haarlem en omstreken? Boek dan een mooie sloep bij Luxury Boats Amsterdam. Vanuit Haarlem ben je zo bij onze opstaplocatie. Wij hebben in principe een bepaalde locatie waar vandaan de boten vertrekken. Komt dit voor jullie niet uit en is een andere locatie praktischer? Laat het even weten en we kijken wat er te regelen valt.
JE BENT ZELF DE KAPITEIN, GEEN VAARBEWIJS NODIG
GEMAKKELIJK ONLINE RESERVEREN
GEEN STANDAARD HUURSLOEP
VANAF €180,- VOOR 3 UUR VAREN

Huur bootje Haarlem en omstreken

Bij onze bootjes verhuur Haarlem en omgeving vind je niet de sloepen die je overal ziet. Wij kiezen liever niet voor de standaard boten. Vooral comfort en luxe staat bij ons hoog in het vaandel. Vind jij het tijdens de boottocht ook belangrijk dat je comfortabel kunt zitten, reserveer dan bij ons. Dit kan snel en gemakkelijk online via de website.

Een bootje huren Haarlem

Tijdens de huur van een bootje in Haarlem en omgeving gaan we er helemaal vanuit dat je zelf vaart. Waarschijnlijk is dat ook jouw bedoeling. Anders had je wellicht gezocht naar rondvaarten. Wij geven jou het roer in handen. Een vaarbewijs is hierbij niet verplicht. Wat we je wel aanbieden is de keuze tussen een aantal arrangementen. Vind je het prettig om hiervan gebruik te maken? Boek dan een arrangement op onze site.

Lees meer

Uw eigen boot zonder de lasten?

Wij van Luxury Boats Amsterdam bieden de optie om sloepen in te brengen op ons platform, wij nemen zo alle lasten over en kunnen ook de boot verhuren om jouw kosten lager te houden of zelfs winst te maken.

Nieuwsberichten

Hallo wereld.

Welkom bij Luxury Boats Amsterdam, hier plaatsen wij nieuwsberichten omtrent de grachten in Amsterdam

Lees verder