Morgen nog varen door de grachten van Amsterdam?

Bootverhuur Amsterdam zelf varen

Voor boot huren Amsterdam zelf varen moet je bij Luxury Boats Amsterdam zijn. Er zijn genoeg mensen die voor een rondvaart kiezen. Natuurlijk is het ook fantastisch om onder de leiding van een beroepskapitein door Amsterdam te varen. Je kunt dan zelf lekker zitten en om je heen kijken. Misschien krijg je zelfs nog wel interessante informatie over de grachtenpanden en andere bezienswaardigheden te horen. Toch begrijpen wij het helemaal als je kiest voor zelf varen. Geen vreemden erbij, maar alleen met je eigen vrienden of met je eigen familie in de sloep. Dat kan als je huurt bij ons. Je hebt geen vaarbewijs nodig en je mag zelf kapitein zijn.
JE BENT ZELF DE KAPITEIN, GEEN VAARBEWIJS NODIG
GEMAKKELIJK ONLINE RESERVEREN
GEEN STANDAARD HUURSLOEP
VANAF €180,- VOOR 3 UUR VAREN

Bootverhuur zelf varen Amsterdam

Wij zijn voor bootverhuur Amsterdam zelf varen het ideale adres. Wanneer wil jij varen door de prachtige hoofdstad? Al over een paar dagen of wil je reserveren voor een later moment? Dat kan bij ons allemaal. Het reserveren gaat snel en gemakkelijk. Je doet dit via onze website, dus je hoeft ons niet te bellen. Je kunt meteen online een reservering doen. Bij ons heb je geen standaard huursloep. Voor welke boot kies jij? Voor €180,- kun je al 3 uur varen.

Een boot huren in Amsterdam en zelf varen

Bij onze bootverhuur voor zelf varen in Amsterdam is nog meer mogelijk. Overweeg je de aanschaf van een eigen boot? Is dit al jaren een droom van je? Houden alle regeldingen hier omheen je tegen? Neem dan zeker contact op met Luxury Boats Amsterdam. Wij zijn er dan voor de lasten en jij voor de lusten. Is het een prachtige dag en heb je tijd om te varen, dan ligt direct je eigen boot voor je klaar. Naar het onderhoud hoef je niet om te kijken. Daar zijn wij voor. Breng ook jouw sloep in op ons platform. Graag verhuren we de boot voor je zodat je er nog geld mee kunt verdienen ook. Of in ieder geval houd je zo de kosten voor jezelf lager. Vul vandaag het contactformulier nog in en wij nemen snel contact met je op.

Lees meer

Uw eigen boot zonder de lasten?

Wij van Luxury Boats Amsterdam bieden de optie om sloepen in te brengen op ons platform, wij nemen zo alle lasten over en kunnen ook de boot verhuren om jouw kosten lager te houden of zelfs winst te maken.

Nieuwsberichten

Eet- en Wijnarrangementen

LBA presenteert met trots een samenwerking met verschillende leveranciers om alle leden een box met verschillende borrelhapjes aan te kunnen bieden.

Lees verder

Onze LBA Visie

In Amsterdam heerst het probleem dat de vraag naar bootjes veel groter is dan het aanbod. De grachten zijn overvol waardoor vergunningen voor verhuur van bootjes zelden tot nooit meer worden afgegeven door de gemeente.

Lees verder

Varen in het Corona tijdperk

De aangescherpte maatregelen van de overheid hebben uiteraard grote invloed op iedereen en vooral de recreatieve en gastronomische sector heeft hier veel onder te lijden.

Lees verder

Hallo wereld.

Welkom bij Luxury Boats Amsterdam, hier plaatsen wij nieuwsberichten omtrent de grachten in Amsterdam

Lees verder